Nøkkelegenskapene til dyphavsfiske som spinner hjul- Cixi Aoqiusite Fishing Gear Co., Ltd.

Nyheter

Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Nøkkelegenskapene til dyphavsfiske som spinner hjul

Nøkkelegenskapene til dyphavsfiske som spinner hjul

Dyphavsfiske spinnende hjul er spesialiserte fiskesneller designet for å håndtere de krevende forholdene og utfordringene ved havfiske. Disse snellene er spesielt konstruert for å motstå de korrosive effektene av saltvann, gir overlegen styrke og holdbarhet, og gir fiskeren kraften og kontrollen som trengs for å takle store, aggressive fiskearter som finnes på dypt vann.
Nøkkelfunksjoner ved spinnende hjul for dyphavsfiske:
Korrosjonsbestandighet: Dyphavsfiske innebærer eksponering for saltvann, som kan være svært etsende for standard fiskeutstyr. Deep sea spinning sneller er konstruert ved hjelp av korrosjonsbestandige materialer, som rustfritt stål, aluminium og komposittlegeringer, for å sikre lang levetid og forhindre skade forårsaket av saltvannskorrosjon.
Holdbarhet og styrke: Dyphavsfiske involverer ofte kamp mot kraftige fiskearter som marlin, tunfisk eller sverdfisk. Snurrende hjul for havfiske er bygget med robuste komponenter og kraftig konstruksjon for å tåle de høye kreftene og stressene som utøves under kamper med stor fisk. Disse hjulene har forsterkede gir, sterke rammer og solide dragsystemer for å håndtere det intense trykket og gi fiskeren den nødvendige styrken og kontrollen.
Høy linekapasitet: Dyphavsfiske krever ofte bruk av tunge liner for å håndtere vekten og styrken til målarten. Spinnende hjul designet for havfiske har større spoler og høyere linekapasitet for å romme tykkere, sterkere linjer, noe som gjør at sportsfiskere kan håndtere lengre kamper og sikre fangstene sine.
Smooth Drag Systems: Et pålitelig og jevnt drasystem er avgjørende for dyphavsfiske som spinner hjul. Dra-systemet lar sportsfiskere kontrollere mengden motstand som påføres snøret når en fisk trekker. Dyphavssneller er utstyrt med avanserte dragsystemer som kan gi betydelig stoppkraft for å slite ut og lande stor fisk effektivt. Disse dragsystemene bruker flere dragvaskere, karbonfibermaterialer eller andre avanserte design for å sikre jevn drift og forhindre linjebrudd under intense kamper.
Saltvannsforsegling: For å beskytte de interne komponentene mot saltvannsinntrenging, er dyphavssnurrer utstyrt med forbedrede forseglingsmekanismer. Disse tetningene hindrer vann, salt og rusk fra å komme inn i kritiske områder av snellen, reduserer risikoen for korrosjon og opprettholder jevn drift selv i tøffe saltvannsmiljøer.



Aluminium Deep Sea Fishing Spinning Reel er spesialdesignet for bruk i havet, den lar deg sitte på en fiskestang og fiske. Er en svært pålitelig snelle med en slitesterk aluminiumskropp og lavt vedlikeholdsdesign, noe som gjør den ideell for hardcore-fiskeren. 10 kulelager sørger for at spolen snurrer jevnt til enhver tid, og den har et hastighetsforhold på 5,1:1, perfekt for å fange store fisker som tunfisk og haier.3
Kontakt oss